Framvagnsinställning

Om vid körning drar bilen till höger eller vänster då är det dags att göra en fram och bakvagnsinställning.

Vid dåliga och glappiga bussningar bilen har inte så mycket stabilitet. Låt oss kontrollera din bils fram och bakvagn.

3 Responses

  1. FORD BFP MONDEO - 2000 Bromsar Bra bemötande och genomgång av arbete. kontrollen i samband med jobbet bra utan extra kostnad. garanti och eventuell återkontroll samt åtgärd då har utlovats om samma felskulle uppstå igen. tyvärr dyr reservdel men totala kostnaden o.k.
    • VOLVO B + V70 - 2010 Service Stor service 12 000 mil. halva priset mot bilia, men rengjorde partikelfiltret istället för att byta det. bra bemötande och allt som utlovat vad jag sett än så länge. fick bra info om vad som var gjort och en generell "heads up" för status på bilen och vad jag borde tänka på. kändes seriöst utan att tvinga på en något. kommer garanterat anlita igen framöver om jag inte upptäcker några uppenbara brister i servicen. men vad jag kan se så ser det bra ut! rekommenderas!
      • PEUGEOT 206 SPORT 1,6 5D - 2006 Service Andra uppdrag Allt var kanon. (jag bad om offert på vänster inre och yttre styrled samt högre inre samt bromsklossar. atair var den enda verkstaden som påpekade att det endast kostade 300 kr mer för att byta även den högre yttre.) kan varm rekommenderas.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.